donderdag 31 maart 2011

BRENG KLEUR IN JE LEVEN

De lente is begonnen en iedereen wil weer naar buiten toe. Het zonnetje schijnt en mensen willen kleur en licht en warmte voelen. Mensen gaan aan de schoonmaak maar willen ook graag naar buiten toe. Je ziet veel mensen aan het werk in de tuin, er worden bloemen geplant en de tulpenbossen brengen weer kleur in de huiskamer(s). We komen letterlijk en figuurlijk weer uit onze schulp gekropen, uit de winterslaap. Er is weer een nieuw seizoen begonnen….

Wat is er in de lente mooier dan je gevoel van binnen naar buiten te brengen ?
Gevoelens die je van binnen bezig houden of die je tijdens de winter bezig gehouden hebben, naar buiten brengen? Met andere woorden gevoelens of gedachten ver-werken door er-aan-te-werken ?

Kinderen uiten zich vaak spelenderwijs in een tekening of een werkstuk, maar als ze volwassen worden is het net alsof dat niet meer kan. Er moet dan gepraat worden want dat past meer bij volwassen zijn. Tekenen of schilderen wordt dan meer gezien als hobby en niet om gevoelens te uiten, terwijl het zo bevrijdend werkt.

Omdat de lente begonnen is, biedt Buro Binnenste Buiten diverse activiteiten aan.
Voor de kinderen worden speciale workshops en cursussen aangeboden.
Bijvoorbeeld: Kunstatelier voor kinderen die graag (in kleinere groepjes) aan een kunstwerk willen werken. (bij voldoende aanmelding start dit medio april).

Ook tijdens de week van het autisme (2 – 9 april) worden er bij Buro Binnenste Buiten diverse workshops aangeboden en vindt er donderdagavond een inloopavond plaats, om kennis te maken met beeldende therapie en autisme. U bent van harte welkom !

Voor volwassenen worden er ook diverse cursussen aangeboden.
Bijvoorbeeld: creatieve cursus voor moeders van moeilijke kinderen. Dit is een soort van lotgenotencontact met een creatieve insteek.
Ook het maken van een herinneringsboek behoort tot de mogelijkheden.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact opnemen via de e-mail info@buro-binnenste-buiten.nl of bel 06-10306344.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten