woensdag 19 juni 2013

ZOMERWORKSHOPS 2013


Kunstatelier voor kinderen tot 12 jaar.
Kinderen mogen dan aansluiten bij een creatieve activiteit.
Data:  dinsdag 02 juli of woensdag 10 juli vanaf 13.30 uur
 
ZOMER-ACTIVITEITEN
Er zullen ook workshops gegeven worden bij Atelier Riel waarbij de mogelijkheid bestaat om een activiteit te koppelen aan een wandeling of buitenactiviteit. Zie onderstaand aanbod. Voor meer informatie neem contact op met Carla of met Claire van Atelier Riel.


“ Geinspireerd door de natuur”

 10.00 uur      start met koffie en kennismaking
10.30 uur      wandeling door de natuur (
11.30 uur      opgedane inspiratie verwerken in een schilderij door opzet met paletmessen te onderzoeken en daarna werkelijk te gaan gebruiken om een eigen boeket te schilderen of landschap.
(carla heeft hierbij de foto afgedrukt die je kunt gebruiken als inspiratiebron ter plaatse) Een andere manier is op landschapsfoto schilderen 
12.30 uur      lunch
13.30 uur      afmaken schilderij
14.30 uur      eindeBreng je eigen vaas mee ….

Soms heb je van die mooie vazen die saai zijn van kleur maar mooi van vorm. En ten tijde van de crisis kan het wel eens fijn zijn om iets fleurigs neer te zetten maar kun je het je niet veroorloven om er wekelijks andere bloemen in te zetten.
Zou het dan niet leuk zijn als je je eigen vaas versierd, opfleurt, kleurt of bewerkt ?


Schilder eens een hart,1 groot hart of kleine hartjes in herhaling….

Hartjes zijn IN… Je ziet ze in allerlei materialen, ijzer, steen, glas etc. Ook zijn er mensen die hartjes zo leuk vinden dat ze ze verwerken in kussens, op kaarten, met schoolbordverf en whatever..
Wij maken tijdens deze workshop een hartjesschilderij waarbij de herhaling het idee is om te komen tot een prachtig resultaat.
1 hart mag natuurlijk ook..

Zelfportret van ecoline

Altijd al eens willen leren hoe je een gezicht moet schilderen ? En lijkt het je leuk om gewoon eens jezelf als inspiratiebron te gebruiken maar mag het ook echt wel een kunstwerk worden waarbij ‘het niet mag lijken’ ?Geen opmerkingen:

Een reactie posten