dinsdag 19 maart 2013

NIEUWSFLITS MAART 2013INDIVIDUELE THERAPIE OF BEGELEIDING
BBB is gespecialiseerd in beeldende therapie en deze therapievorm is zeer geschikt voor kinderen ! (je hoeft dan nl. niet alleen te praten maar mag ook iets doen)
Kinderen of jongeren die vastlopen op het gebied van contact maken, faalangstig zijn, weinig zelfvertrouwen hebben, pestgedrag, scheiding of rouw….
Bij BBB kunnen kinderen zich uiten in creatieve werkvormen en worden er stapjes gezet om het probleem aan te gaan.
Daarnaast wordt er ook begeleiding gegeven aan kinderen met autisme vanuit het PGB. Mocht u meer willen weten over deze werkwijze; bel even en kom onder het genot van een kopje koffie eens kennismaken !

'BEELDENDE THERAPIE ERVAREN'; EEN AVOND VOOR OUDERS
Beeldende therapie is een DOE_therapie, een ERVARINGSgerichte therapie. M.a.w. je moet het ervaren om het beter te kunnen begrijpen. Daarom organiseert BBB (bij voldoende aanvraag) een avond 'beeldende therapie ervaren' voor ouders op 23 april 's-avonds vanaf 19.30 uur. Aanmelden via de email. Geef je op ! 

OUDER-KINDCURSUS; LEER ELKAAR EENS OP EEN ANDERE MANIER KENNEN...
Een korte creatieve cursus van 6 keer, met als doel meer 'kwali-tijd' tussen ouder en kind.
In de hectische tijd waarin we leven, is er tegenwoordig weinig tijd meer voor activiteiten tussen ouder EN kind. We zijn druk druk druk, doen van alles, maar wel los van elkaar.
Tijdens deze cursus is er contact MET elkaar en leer je in een ontspannen sfeer plezier maken samen.

TRAINING VOOR KIDS 10-12 JAAR
Deze training gericht op kinderen tussen 10 en 12 jaar start binnenkort weer !
Kinderen leren om zelf aan te geven wat zij graag willen veranderen of willen leren. De training is gebaseerd op de methode Kids skills en een mix van sociale vaardigheden en allerlei creatieve opdrachten, rollenspellen en theorie. Wilt u uw kind nog opgeven; bel even of mail voor informatie info@buro-binnenste-buiten.nl . Schroom niet want buiten dat het erg leerzaam is, is het ook gewoon leuk en laagdrempelig !

KUNSTATELIER
Bij voldoende animo start BBB weer met het kunstatelier voor speciale kinderen of voor kinderen die het prettiger vinden om in kleine groepjes te werken aan een opdracht.
Deze middagen zullen vooralsnog op woensdagmiddagen plaatsvinden.

AUTISMEWEEK
Tijdens de autismeweek worden er bij BBB op woensdagmiddag 3 en 10 april workshops gegeven. Deze middagen kun je meedoen met het kunstatelier gericht op werken in kleine groepjes aan een gezamenlijk thema.
Kinderen van alle leeftijden zijn welkom; opgeven via : info@buro-binnenste-buiten.nl

SAMENWERKING MET ATELIER RIEL
Vanaf maart zal Carla van Buro Binnenste Buiten ook workshops verzorgen aan groepen mensen die het leuk vinden om wat met elkaar te ondernemen. Dit is vooral gericht op een gezellige middag met elkaar.
Voor meer informatie: zie BLOG op www.buro-binnenste-buiten.nl of www.atelier-riel.nl

Er worden binnen BBB zelf workshops en trainingen aangeboden gericht op persoonlijke ontwikkeling of specifieke problematiek zoals verliesverwerking etc.

Vragen ? Mail even...dan maken we een afspraak. U bent van harte welkom voor een orienterend gesprek !

www.buro-binnenste-buiten.nl                                        info@buro-binnenste-buiten.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten